Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Ibiza DJ met Sax boeken

Ibiza DJ met Sax boeken voor een lounge, borrel of feest? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party, festival of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En met een optreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder en vraag een offerte aan!  

Ibiza DJ met Sax boeken

IBIZA DJ

Als DJ beschik ik over meer dan 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Net zoals je ook in in Ibiza hoort en ziet. Bijvoorbeeld zoals bij Blue Marlin Ibiza (Cala Jondal), Beachouse Ibiza (Cala Tarida) en Jockey Club (Las Salinas). Hierbij richt ik mij sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

SAX BOEKEN

Wist je al dat je mij op meerdere manieren als DJ kan boeken? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als Ibiza DJ met Sax te boeken. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat het echte Ibiza gevoel stimuleert? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers het live samenspel tussen ons drieën garandeert een extra dimensie voor de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard kunnen ook de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie worden gebruikt. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!