Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

LOUNGE DJ MET SAX EN PIANIST

Lounge DJ met Sax en Pianist huren voor borrel of feest? Dat is 100% gegarandeerd iets waarmee alle gasten muzikaal verrast worden. Immers hoe vaak zie je deze unieke combi nu? In de eerste plaats staan zij voor een moderne hedendaagse muziek stijl. En omdat de muzikanten al jaren samen spelen voelen ze elkaar perfect aan. En dit hoor je terug in muzikale originaliteit van de DJ en de live improvisatie van de Saxofonist en Pianist. Dus net zoals je op een festival of tijdens een vakantie in Ibiza hoort. Daarnaast hebben de muzikanten een representatieve presentatie. Immers wil het oog wil ook wat! Dus lees snel hieronder wat we kunnen bieden!

Lounge DJ met Muzikanten beach party

ERVARING

De lounge DJ met Sax en Pianist, zijn drie vrienden die al vele jaren actief zijn in de muziek. Onder andere in bands, orkesten en zelfs in theater. Intussen treden zij samen ook al jaren op tijdens borrels en feesten. Hierdoor staat tijdens ieder optreden het live improviseren van de Sax en Pianist op de DJ beats centraal. En dat hoor je! Dus geen vooraf ingestudeerde stukjes. Kortom, het wordt 100% gegarandeerd een bijzonder. Goede referenties beschikbaar!

DJ MET SAX EN PIANIST BOEKEN
AL VANAF €995,-

MUZIEKSTIJL

De muziekstijl van de lounge DJ met Sax en Pianist is melodisch funky groove. Dus moderne eigentijdse en breed toegankelijke lounge muziek voor jong en oud. En het is geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Tijdens het optreden spelen de DJ met Saxofonist en Pianist een mix van genres zoals Downtempo en Deep House. Dus zonnige vrolijke lounge muziek met klanken van de saxofoon en piano op de achtergrond om lekker bij te borrelen. Maar ook om relaxt bij weg te dromen. En als het past in de sfeer van het feest wat meer uptempo muziek. Dat betekent dat de muzikanten ook diverse vormen van House spelen. Dus ritmische energieke melodieën om gezellig een dansje op te wagen. Bijvoorbeeld Afro, Progressive, Melodic en Tech House. 

Lounge DJ met muzikant festival

MUZIKANTEN BOEKEN

Lounge DJ met Saxofonist en Pianist huren kan op verschillende manieren. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kies dan voor lounge DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen deze drie muzikanten wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Maar is dit niet haalbaar? In dat geval is het ook mogelijk om te kiezen voor een Lounge DJ huren. En natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor DJ met Pianist of DJ met Sax huren. Kortom vraag voor meer info hier nu een offerte op!

DJ strandfeest met muzikant

PRESENTATIE

Een professionele geluidsinstallatie bij ons te huren is mogelijk. En is het een borrel of feest waarvoor licht, geluid en extra techniek gewenst is? Bijvoorbeeld een DJ-Booth, podium, tv schermen, microfoons of extra zaalverlichting? Geen enkel probleem! Zo schakelen wij hiervoor onze professionele partner SKYFLY in. Zij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid in het organiseren van allerlei borrels en feesten. Uiteraard is het ook mogelijk om een DJ-Booth en geluidsinstallatie die al aanwezig is op de locatie te gebruiken!

Lounge DJ met Sax en Pianist