Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

LOUNGE DJ BOEKEN

Lounge DJ boeken doe je niet zomaar. Dus waar moet je op letten bij het maken van de juiste keuze? Is podium ervaring belangrijk? En moet de DJ moderne lounge muziek draaien? Dus net zoals je op festivals en Ibiza hoort? En dient het voor een breed publiek aantrekkelijk te zijn? Maar is stijl en uitstraling daarbij minstens zo belangrijk? In alle gevallen zit je hier goed. Dus lees snel verder!

Lounge DJ met Muzikant

DJ

Maarten is al vanaf jonge leeftijd actief in de muziek. Zo begint hij als drummer in een schoolband. Vervolgens ontwikkelt hij zich in de jaren hierna als DJ. En vanaf 2010 draait Maarten ieder weekend op allerlei zakelijke feesten en particuliere feesten in het hogere segment. Hierdoor leert hij als DJ de sfeer onder de gasten perfect aan te voelen. En de optredens blijven niet beperkt tot Nederland. Ook treedt hij een aantal keren op in het buitenland. Vervolgens stopt hij in 2016 met optredens tijdens bruiloften. Daardoor richt hij zich voortaan volledig op optredens met de muziek waar zijn hart ligt!

Klik hier voor offerte!

LOUNGE DJ HUREN
AL VANAF €395,-

MUZIEKSTIJL

Maarten omschrijft zijn draaistijl als lounge DJ als melodisch funky groove. Dus moderne eigentijdse en breed toegankelijke lounge muziek. Tijdens het optreden draait de DJ een mix van genres zoals Downtempo en Deep House. Dus zonnige vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen. Of even relaxt weg te dromen. En indien het past draait hij ook uptempo muziek met verschillende vormen van House. Bijvoorbeeld Afro, Progressive, Melodic en Tech House. Dus  ritmische energieke melodieën om toch nog gezellig een dansje op te wagen. Kortom, het wordt 100% gegarandeerd een muzikaal feest!

Lounge party Ibiza DJ

MUZIKANTEN BOEKEN

Lounge DJ huren kan op verschillende manieren. Zo kan je Maarten als solo lounge DJ boeken. Maar ook kan je hem als lounge DJ met muzikant huren. Bijvoorbeeld als DJ met Saxofonist huren. En wat dacht je van DJ met pianist huren? Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Kies dan voor lounge DJ met Sax en Pianist. Een unieke combinatie wat gegarandeerd iets extra’s toevoegt aan de beleving van het feest. Kortom vraag hier nu een offerte op voor alle mogelijkheden, de beschikbaarheid en tarieven!

Lounge DJ boeken koptelefoon

PRESENTATIE

Het is mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie bij ons te boeken. En is het een evenement waarvoor meer licht, geluid en techniek gewenst is? Bijvoorbeeld een DJ Booth, podium, presentatie schermen, microfoons of extra zaalverlichting? Geen probleem! Wij doen hiervoor een beroep op SKYFLY als professionele partner. Zo hebben zij jarenlang ervaring in het organiseren van borrels en feesten. Maar uiteraard kan ook gebruik gemaakt worden van een DJ-Booth en geluidsinstallatie die al aanwezig is op de locatie!

Lounge DJ