Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22256445

LOUNGE DJ BOEKEN

Lounge DJ met Muzikant

DJ ERVARING

Maarten is vanaf jonge leeftijd actief in de muziek. Eerst als drummer, later als DJ. Vanaf 2010 draait Maarten ieder weekend op bruiloften en (bedrijfs)feesten. In 2016 stopt hij met de bruiloften. Vanaf dat moment richt hij zich als lounge DJ specifiek op borrels, beachparty’s en festivals. 

DJ DRAAISTIJL

Maarten’s draaistijl is melodisch funky groove. Dus moderne eigentijdse en breed toegankelijke muziek passend bij de gelegenheid. Hij wisselt nieuwe muziek met eigen producties af. 

Klik hier voor offerte!

FEEST!

 dankzij jarenlange ervaring weet hij de sfeer onder de gasten aan te voelen. Dus zonnige vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen of even relaxt weg te dromen? Of juist ritmische energieke house melodieën om toch nog gezellig een dansje op te wagen? Kortom, alles is mogelijk! 

DJ LOUNGE PARTY
LOUNGE DJ BEDRIJFSBORREL
LOUNGE DJ VRIJMIBO
LOUNGE DJ BEACHPARTY
LOUNGE DJ PERSONEELSBORREL
LOUNGE DJ IBIZA PARTY
LOUNGE DJ STRANDFEEST
LOUNGE DJ BEDRIJFSOPENING
LOUNGE DJ KERSTBORREL
LOUNGE DJ NIEUWJAARSBORREL
LOUNGE DJ BEDRIJFSOPENING
LOUNGE DJ JUBILEUMFEEST

MOGELIJKHEDEN

Lounge DJ boeken kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met of zonder DJ-Booth en geluidsinstallatie. Maar ook is het mogelijk om een muzikant als Saxofonist en Pianist op te laten treden. Hiermee boekt u een unieke combi die uw gasten gegarandeerd muzikaal verrast! Dus wilt u meer weten over de beschikbaarheid en tarieven? Dan klikt u hier voor het opvragen van een offerte!

Lounge DJ