Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22256445

LOUNGE DJ BOEKEN AL VANAF €495,-

Klik hier voor offerte!

Lounge DJ boeken is opgericht door Maarten. Hij weet dankzij zijn jarenlange ervaring de sfeer onder de gasten perfect aan te voelen. Dus zonnige vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen of even relaxt weg te dromen? Of juist ritmische energieke house melodieën om toch nog gezellig een dansje op te wagen? Kortom, het wordt gegarandeerd een muzikaal feest! 

ERVARING DJ

Maarten is vanaf jonge leeftijd actief in de muziek. Zo begint hij als drummer en ontwikkelt zich vervolgens als DJ. Vervolgens draait Maarten vanaf 2010 ieder weekend op allerlei zakelijke feesten en particuliere feesten in het hogere segment in heel Nederland en buitenland. Vervolgens richt hij zich in 2016 als lounge DJ specifiek op het draaien van eigentijds muziek in Ibiza stijl. 

MUZIEKSTIJL

Maarten’s draaistijl is melodisch funky groove. Dus moderne eigentijdse en breed toegankelijke muziek passend bij de gelegenheid. Hij wisselt nieuwe muziek met eigen producties af. Zoals bijvoorbeeld genres als Ambient, Downtempo, Organic House en Deep House. En indien de gelegenheid er naar is, bijvoorbeeld om een dansje te doen, draait hij ook andere vormen van House. Bijvoorbeeld Afro, Progressive, Melodic en Tech House. Kortom, een attractieve set is 100% gegarandeerd!

Lounge DJ met Muzikant

MOGELIJKHEDEN LOUNGE DJ BOEKEN

De lounge DJ inhuren kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld  DJ met Saxofonist huren of DJ met Pianist huren. En om de gasten echt muzikaal te verrassen, kies dan voor DJ met Sax en Pianist. Ook is het mogelijk om de DJ met artiesten met of zonder DJ-Booth en geluidsinstallatie te boeken. Dus vraag nu hier een offerte op voor beschikbaarheid en tarieven! 

Lounge DJ