Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

LOUNGE DJ BOEKEN

Lounge DJ boeken voor borrel of feest? Zoals een lounge party, bedrijfsborrel, strandfeest, festival of ander feest?  En ben je op zoek naar moderne lounge en house muziek? Dus net zoals je in Ibiza hoort? Maar wel toegankelijk voor een breed publiek? En is podium ervaring en een representatieve uitstraling minstens zo belangrijk? Dan ben je aan het goede adres! Daarbij heb je vanaf het eerste moment direct contact met mij als DJ. Dus geen kans op miscommunicatie of onverwachte verrassingen op het laatste moment. Immers is het belangrijk dat tijdens de feestelijke gebeurtenis ook de details kloppen. En dat begrijp ik! Bovendien doe ik zelf onze boekingen. En dit scheelt weer onnodige kosten. Dus lees snel verder en vraag een offerte aan!

Lounge DJ met Muzikant

DJ

Al vanaf jonge leeftijd ben ik actief in de muziek. Zo ben ik begonnen met piano en was ik later drummer in een schoolband. Vervolgens heb ik in de jaren na mijn studie mij ontwikkelt als DJ. En vanaf 2010 draaide ik ieder weekend op allerlei zakelijke feesten en particuliere feesten in het hogere segment. Hierdoor heb ik geleerd de sfeer onder de gasten goed aan te voelen. En mijn optredens blijven niet beperkt tot Nederland. Ook heb ik een aantal keren in het buitenland gedraaid. Sinds 2017 richt ik mij volledig op Ibiza muziekstijlen, omdat daar mijn passie ligt!

LOUNGE DJ HUREN
AL VANAF €395,-

MUZIEKSTIJL

Mijn draaistijl omschrijf ik als melodisch funky groove. Dus moderne eigentijdse en breed toegankelijke lounge muziek. Tijdens het optreden draait ik een mix van verschillende genres die passen bij het moment. Dus fijne achtergrond muziek om lekker bij te borrelen. Of even relaxt weg te dromen. Zoals Downtempo en Deep House. En indien het past draai ik ook uptempo met verschillende vormen van House. Bijvoorbeeld Afro, Progressive, Melodic en Tech House. Dus  ritmische energieke melodieën om toch nog gezellig een dansje op te wagen. Kortom, het wordt 100% gegarandeerd een muzikaal feest!

Lounge party Ibiza DJ

MUZIKANTEN BOEKEN

Lounge DJ huren kan op verschillende manieren. Zo kan je mij solo als lounge DJ boeken. Maar ook kun je mij als lounge DJ met muzikant huren. Bijvoorbeeld als DJ met Saxofonist huren. En wat dacht je van DJ met pianist huren? Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Kies dan voor lounge DJ met Sax en Pianist. Een unieke combinatie wat gegarandeerd iets extra's toevoegt aan de beleving van het feest. Kortom vraag hier nu een offerte op voor alle mogelijkheden, de beschikbaarheid en tarieven!

Lounge DJ boeken koptelefoon

PRESENTATIE

Het is mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie bij ons te boeken. En is het een evenement waarvoor meer licht, geluid en techniek gewenst is? Bijvoorbeeld een DJ Booth, podium, presentatie schermen, microfoons of extra zaalverlichting? Geen probleem! Wij doen hiervoor een beroep op SKYFLY als professionele partner. Zo hebben zij jarenlang ervaring in het organiseren van borrels en feesten. Maar uiteraard kan ook gebruik gemaakt worden van een DJ-Booth en geluidsinstallatie die al aanwezig is op de locatie!

Lounge DJ