Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

LOUNGE DJ MET PIANIST BOEKEN

Lounge DJ met Pianist huren voor een borrel of feest? Dat kan een lastig opgave zijn omdat je dat niet dagelijks doet. Immers waar moet je op letten? In de eerste plaats de lounge muziek stijl. Bijvoorbeeld hedendaags modern. En muzikale originaliteit van de lounge DJ en live improvisatie van de Saxofonist. Net als zoals je op een festival of tijdens een feestje in Ibiza hoort. Daarnaast is een representatieve uitstraling van DJ en Saxofonist minstens zo belangrijk. Stel dat dit het geval is? Dan zit je hier goed. Dus bekijk hieronder wat we kunnen bieden!

Lounge DJ met pianist

DJ MET PIANIST

De lounge DJ en Pianist, zijn beide al vele jaren actief in de muziek. Zo heeft de Pianist conservatorium gedaan en speelt hij al sinds zij jeugd in allerlei bands en theater gezelschappen. Daarnaast treedt de DJ al ruim 10 jaar op. Inmiddels treden de Pianist en DJ al jaren op tijdens borrels en feesten op. Vandaar dat ze goed op elkaar zijn ingespeeld. Hierdoor improviseren de DJ en Pianist altijd wanneer ze samen op het podium staan. Daardoor ontstaat er tijdens het optreden iets unieks. En dat hoor je meteen! Dus geen vooraf ingestudeerde nummers, maar daadwerkelijk een live optreden met live improvisatie!

LOUNGE DJ MET PIANIST HUREN
AL VANAF €795,-

MUZIEKSTIJL

De muziekstijl van de lounge DJ en Pianist is melodisch funky groove. Dus moderne eigentijdse en breed toegankelijke lounge muziek voor jong en oud. Tijdens het optreden spelen de DJ en Pianist een mix van genres zoals Downtempo en Deep House. Dus zonnige vrolijke lounge muziek met piano melodieën op de achtergrond om lekker bij te borrelen. Maar ook om relaxt bij weg te dromen. En als het past in de sfeer van het feest, dan spelen de DJ en Pianist wat meer uptempo muziek. Dus  ritmische energieke melodieën om gezellig een dansje op te doen. Bijvoorbeeld Afro, Progressive, Melodic en Tech House. Kortom, het wordt 100% gegarandeerd een uniek live optreden van de DJ en Pianist!

DJ met Pianist bedrijfsfeest

MUZIKANTEN BOEKEN

Lounge DJ met Pianist huren kan op meerdere manieren. In de eerste plaats als lounge DJ en Pianist. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen met iets unieks? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan ook vooral eens naar lounge DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen deze drie muzikanten wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Ook is het mogelijk om alleen een lounge DJ te boeken. Kortom vraag voor meer informatie hier nu vrijblijvend een offerte op!

DJ met Pianist keyboard

PRESENTATIE

Het is mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie door ons te laten verzorgen. En is het een evenement waarvoor licht, geluid of extra techniek wenselijk is? Bijvoorbeeld een DJ-Booth, podium, microfoons, zaalverlichting of extra geluidsboxen? Geen probleem! Hiervoor schakelen wij de hulp van onze professionele partner SKYFLY in. Zij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid in het organiseren van allerlei borrels en feesten. Uiteraard is het ook mogelijk om een DJ-Booth en geluidsinstallatie die al aanwezig is op de feest locatie te gebruiken. Kortom vraag nu meteen een offerte aan!

Lounge DJ met Pianist