Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

LOUNGE DJ MET SAXOFONIST HUREN

Lounge DJ met Saxofonist huren voor een borrel of feest? Dat kan een uitdaging zijn. Immers waar moet je op letten bij het kiezen? In de eerste plaats de muziek stijl. Bijvoorbeeld hedendaags moderne lounge. En muzikale originaliteit van de lounge DJ en live improvisatie van de Saxofonist. Net zoals je op een festival of tijdens een feestje in Ibiza hoort. Maar ook dat de muziek wel geschikt is voor een breed publiek. Daarnaast is ervaring en een representatieve uitstraling van DJ en Saxofonist minstens zo belangrijk. Vind je deze onderwerpen belangrijk? Dan zit je hier goed. Dus bekijk hieronder wat we kunnen bieden!

Lounge DJ met Saxofonist

DJ MET SAX

De lounge DJ en Saxofonist, zijn beiden al vele jaren actief in de muziek. Onder andere zijn beide muzikanten al op jonge leeftijd actief in bands. Intussen treden zij samen al sinds 2012 tijdens borrels en feesten op. Vandaar zijn ze goed op elkaar ingespeeld. Hierdoor improviseren de DJ en Saxofonist altijd wanneer ze samen op het podium staan. Daardoor ontstaat er tijdens het optreden iets unieks. En dat hoor je! Dus geen vooraf ingestudeerde stukjes, maar daadwerkelijk een live optreden met live improvisatie! 

LOUNGE DJ MET SAXOFONIST BOEKEN
AL VANAF €795,-

MUZIEKSTIJL

De muziekstijl van de lounge DJ en Saxofonist is melodisch funky groove. Dus moderne eigentijdse en breed toegankelijke lounge muziek voor jong en oud. Tijdens het optreden spelen de DJ en Saxofonist een mix van genres zoals Ambient, Downtempo en Deep House. Dus zonnige vrolijke lounge muziek op de achtergrond om lekker bij te borrelen. Maar ook om relaxt bij weg te dromen. En als het past in de sfeer van het feest, dan spelen de DJ en Saxofonist wat meer uptempo muziek. Dat betekent dat de Saxofonist met DJ ook wat verschillende vormen van House spelen. Dus  ritmische energieke melodieën om gezellig een dansje op te wagen. Bijvoorbeeld Afro, Progressive, Melodic en Tech House. Kortom, het wordt 100% gegarandeerd een uniek live optreden volop met muzikale improvisatie!

Lounge borrel met DJ en Sax

MUZIKANTEN HUREN

Lounge DJ met Saxofonist huren kan op verschillende manieren. In de eerste plaats als lounge DJ en Saxofonist. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan ook vooral eens naar lounge DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen deze drie muzikanten wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. En natuurlijk is het ook altijd mogelijk om te kiezen voor alleen lounge DJ huren. Kortom vraag voor meer informatie hier nu een offerte op!

Saxofoon lounge party

PRESENTATIE

Het is mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie bij ons te huren. En is het een evenement waarvoor licht, geluid en extra techniek gewenst is? Bijvoorbeeld een DJ-Booth, podium, tv schermen, microfoons, zaalverlichting of extra geluidsboxen? Geen enkel probleem! Zo doen wij hiervoor een beroep op SKYFLY als onze professionele partner. Zij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid in het organiseren van allerlei borrels en feesten. Uiteraard is het ook mogelijk om een DJ-Booth en geluidsinstallatie die al aanwezig is op de locatie te gebruiken. Kortom vraag nu een offerte aan!

Lounge DJ met Saxofonist