Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Lounge DJ huren

Lounge DJ huren voor een borrel of feest? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party of ander feest? En ben je op zoek naar eigentijdse lounge muziek zoals je in Ibiza hoort? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!

Lounge DJ met muzikanten beach party

LOUNGE DJ HUREN

Maarten is als lounge DJ is al geruime tijd actief in de muziek. Zo speelde hij al op jonge leeftijd in een schoolband als drummer. Vervolgens heeft hij in zijn studententijd zijn drumstel ingeruild voor een DJ set. En vanaf 2012 huren mensen hem ieder weekend in voor allerlei zakelijke en particuliere borrels en feesten. Ook draait hij op dat moment veel op bruiloften in het hogere segment. Hierdoor leert hij als DJ de sfeer onder de gasten perfect aan te voelen. Bovendien draait hij ook tijdens deze jaren een aantal keren in het buitenland. Vervolgens stopt hij in 2016 met de bruiloften om zich voortaan volledig te richten op lounge borrels en feesten. Hierdoor kan hij zich voortaan volledig richten op het draaien van eigentijdse muziek waar zijn hart ligt!

  • LIVE IMPROVISATIE
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • >10 JAAR PODIUM ERVARING

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

MUZIKANTEN

Wist je al dat je Lounge DJ op verschillende manieren kunt huren? In de eerste plaats als lounge DJ alleen. En ook als Lounge DJ met Saxofonist. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan eens naar lounge DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen deze drie artiesten wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken Kortom vraag voor meer informatie hier nu een offerte op!