Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ bedrijfsborrel boeken

DJ bedrijfsborrel boeken? Zoals een personeelsborrel, kwartaalborrel, bedrijfsopening, lounge party of een andere zakelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar stijlvolle eigentijdse lounge muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve presentatie en de ervaring ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? In dat geval ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!

DJ bedrijfsborrel boeken

BEDRIJFSBORREL

Als DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Als DJ richt ik mij volledig op het draaien van eigentijdse Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! En meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mijzelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten!

  • LIVE IMPROVISATIE
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ BOEKEN

Wist je al dat je op meerdere manieren DJ bedrijfsborrel kan huren? In de eerste plaats solo als DJ alleen. Daarnaast is het ook mogelijk om een DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten muzikaal verrassen tijdens de borrel? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving. Hiermee wordt het zeker een bedrijfsborrel waar nog lang over nagepraat wordt. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een minimalistische presentatie. Of om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de locatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!