Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ met Muzikant bedrijfsborrel boeken

DJ met muzikant bedrijfsborrel boeken met stijl en ervaring? Zoals voor een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse lounge muziek? En met een Saxofonist of Pianist? Of beide? Bijvoorbeeld zoals je in Ibiza hoort? Maar is daarbij een representatieve presentatie en ervaring van de DJ en Muzikant ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!

Dj met muzikant bedrijfsborrel

DJ BEDRIJFSBORREL

Als DJ treed ik al sinds 2010 op tijdens bedrijfsborrels. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Bijvoorbeeld tijdens kwartaalborrels, vrimabo, kerstborrels, nieuwjaarborrels en vakantieborrels. Tijdens deze borrels draai ik eigentijdse lounge muziek zoals je in Ibiza hoort. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. En natuurlijk is het voor alle gasten extra leuk indien er een muzikant live optreedt. En omdat wij al jaren samen spelen, staat creativiteit en improvisatie centraal! Daarmee is ieder optreden weer anders en verrassend!

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

MUZIKANT BOEKEN

Het is mogelijk om de DJ met verschillende muzikanten op te laten treden. In de eerste plaats als Lounge DJ met Saxofonist. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan eens naar lounge DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. En bovendien scherp geprijsd! Daarnaast is het ook mogelijk om alleen een DJ solo als Lounge DJ te boeken. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag voor meer informatie hier nu een offerte op!