Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ met Saxofonist personeelsborrel huren

DJ met Saxofonist personeelsborrel huren? Zoals voor een kwartaalborrel, lounge party, bedrijfsfestival of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En met een gastoptreden van een Saxofonist? Of wellicht ook met een pianist? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of vage boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

DJ met Saxofonist personeelsborrel huren

PERSONEELSBORREL

Ruim 10 jaar vormen DJ met Saxofonist een vast duo. En daardoor zijn ze goed ingespeeld op elkaar! Daarnaast weten ze de sfeer goed aan te voelen. Dus relaxte melodische lounge muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens de personeelsborrel. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. En met hun Ibiza stijl is de muziek passend voor iedere personeelsborrel! Klik hier voor meer info over DJ en Sax.

  • IBIZA STIJL
  • LIVE IMPROVISATIE
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ MET SAX HUREN

Wil je de gasten echt muzikaal verrassen tijdens de personeelsborrel? En het echte Ibiza gevoel stimuleren door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan ook eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen deze drie artiesten wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!