Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Juiste DJ borrel kiezen

Juiste DJ borrel kiezen? Een bedrijfsborrel is de perfecte gelegenheid om je collega's of klanten beter te leren kennen en te ontspannen na een drukke dag op het werk. Of je nu een borrel voor een kleine groep mensen organiseert of een evenement met honderden gasten, de muziek is een belangrijk onderdeel van de sfeer en het succes van het evenement. Een goede DJ kan de juiste sfeer creëren en ervoor zorgen dat je gasten de hele avond genieten. Maar hoe kies je de juiste DJ voor jouw bedrijfsborrel? In deze blog lees je een aantal tips.

Juiste borrel kiezen

MUZIEKSTIJL BORREL

Bepaal vooraf de gewenste muziekstijl voor de bedrijfsborrel. Voordat je op zoek gaat naar een DJ, is het belangrijk om te bepalen wat voor soort muziek je wilt draaien. Wil je bijvoorbeeld een ontspannen sfeer creëren met lounge muziek of wil je juist een sfeer met pop- en dancemuziek? Het is belangrijk om te weten welke muziek bij de doelstelling en gasten van het evenement past. Want dan kan je gericht op zoek gaan naar een DJ die daarbij past!

ERVARING DJ

Niet alle DJ's zijn geschikt voor bedrijfsborrels. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar een DJ die ervaring heeft met het draaien op dit soort evenementen. Een DJ die gewend is om op bruiloften of in clubs te draaien, kan een andere stijl hebben dan een DJ die ervaring heeft met het draaien op bedrijfsborrels. Zoek daarom specifiek naar DJ's die ervaring hebben met het draaien op bedrijfsborrels!

REFERENTIES

Lees reviews en vraag om referenties om de DJ te evalueren. In geval je contact hebt met een bureau, vraag dan altijd specifiek de naam van de DJ op. Reviews en referenties kunnen je een idee geven van de kwaliteit van de DJ en hoe hij of zij omgaat met klanten. Als de DJ bijvoorbeeld altijd op tijd is en een goede sfeer weet te creëren, dan is de kans groot dat hij of zij geschikt is voor jouw bedrijfsborrel. Immers is naast de muziek ook stijl en een representatieve uitstraling belangrijk!

TOP 3 KIEZEN

Maak een top 3 lijst van potentiële DJ's op basis van je muziekvoorkeur, doelstelling en ervaring. Vraag vervolgens om offertes en beschikbaarheid van deze DJ's. Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de voorwaarden. En daarnaast welke apparatuur neemt de DJ bijvoorbeeld mee en hoe lang duurt zijn of haar set? Als de DJ niet voldoet aan je verwachtingen, dan is het beter om door te zoeken naar een andere DJ!

PERSOONLIJK CONTACT

Zorg ervoor dat je ruimschoots voordat de bedrijfsborrel plaatsvindt, contact hebt met de DJ. Op deze wijze kun je vooraf persoonlijk kennismaken en belangrijke zaken doorspreken. Op deze wijze weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Wel zo prettig!

DJ BORREL BOEKEN

Ik hoop dat de bovenstaande tips je helpen bij juist DJ borrel kiezen. Wist je dat je mij ook als DJ kan boeken voor een bedrijfsborrel? Ik beschik over ruimte ervaring en goede referenties! Mijn muziekstijl omschrijf in als Ibiza lounge. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat het echte Ibiza gevoel stimuleert? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan Deep House muziek. En dus ook aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken!

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT