Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Lounge DJ Overijssel

Lounge DJ Overijssel inhuren voor Ibiza borrel of ander evenement? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party, festival of ander feest? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek net zoals je in Ibiza hoort? En wellicht met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar zijn een representatieve uitstraling en goede referenties minstens zo belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder. En vraag meteen een offerte aan!

Lounge DJ Overijssel

IBIZA LOUNGE

Als Lounge DJ beschik ik over meer dan 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. En dus ook op meerdere plekken in Overijssel. Zoals bijvoorbeeld Zwolle, Deventer en Enschede. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richt ik mij sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Organic, Downtempo, Deep House, (Afro)House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd direct via mijzelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit voorkomt onnodige kosten. Klik hiervoor meer info over mij als lounge DJ!

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ OVERIJSSEL

Wist je al dat je mij op diverse manieren als Lounge DJ Overijssel kan boeken? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het mogelijk om mij als DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak ziet? En wat het echte Ibiza gevoel stimuleert? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan het optreden. En dus ook aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de locatie (in overleg) te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!