Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ met saxofonist borrel boeken

DJ met Saxofonist borrel boeken? Voor zakelijke gasten of voor een borrel met eigen personeel? Zoals een personeelsborrel, kwartaalborrel of vrijdagmiddagborrel? En ben je op zoek naar eigentijdse lounge muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht naast de saxofonist ook een gastoptreden van een pianist? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de muzikanten minstens zo belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen voor jullie borrel!

DJ met Saxonfonist borrel boeken

DJ MET SAXOFONIST

Als DJ en Saxofonist beschikken wij samen over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels hebben wij samen opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weten wij altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richten wij ons volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen. Omdat hier onze passie ligt! Bijvoorbeeld Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. En meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via ons zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over ons als DJ met Saxofonist.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

BORREL BOEKEN

Wist je al dat je ons op meerdere manieren kan boeken voor een borrel? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om ons als DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten tijdens de borrel echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat de borrel extra speciaal maakt? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de borrel. En dus ook aan de beleving van alle gasten. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op voor meer informatie!