Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ kerstborrel boeken

Wil je een DJ boeken voor een kerstborrel? Zoals een personeelsborrel, een borrel voor zakelijke gasten of een andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar stijlvolle eigentijdse lounge muziek zoals je in de zomer in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

DJ kerstborrel boeken

KERSTBORREL

Als DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische lounge muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. En af en toe natuurlijk wat kerst elementen tussendoor om ervoor te zorgen dat iedereen helemaal in de juiste stemming komt. Hierbij richt ik mij volledig op het draaien van muziekstijlen die je in de zomer in Ibiza hoort en waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • UNIEKE COMBI SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ BOEKEN

Wist je al dat je mij op meerdere manieren als Kerst DJ kan boeken? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als kerst DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de kerstborrel. En dus ook aan de beleving van alle gasten. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!