Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ trouwborrel huren

DJ trouwborrel huren voor tijdens jullie bruiloft? Bijvoorbeeld voor de borrel of receptie na de ceremonie, of tijdens het diner? En zijn jullie op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook minstens zo belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Trouwborrel DJ huren

TROUWBORREL

Als DJ beschik ik over meer dan 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. En ook veel op bruiloften. Daarbij heb ik in mijn begin jaren wekelijks op bruiloftsfeesten gedraaid. Echter draai ik sinds 2016 alleen nog maar op trouwborrels. Omdat dit beter aansluit op mijn huidige muzikale focus. En zo houd ik meer tijd over om op andere feesten en festivals op te treden. Hierbij richt ik mij volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens de receptie of het diner. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen vage tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en natuurlijk onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ HUREN

Wist je al dat je mij op meerdere manieren als trouwborrel DJ kan huren voor jullie grote dag? In de eerste plaats als DJ solo. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als DJ met Saxofonist te huren. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen tijdens jullie bruiloft? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat het echte Ibiza gevoel stimuleert? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra live dimensie toevoegt. En dus ook aan de beleving van jullie bruiloft. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om het minimalistisch te houden en de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!