Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Lounge DJ boeken 2022

Lounge DJ boeken 2022 voor een lounge of bedrijfsborrel eindelijk na 2 jaar Corona? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party, festival of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een goede uitstraling en ervaring ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of vage boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Lounge DJ boeken 2022

Lounge DJ

Als DJ beschik ik over meer dan 12 jaar podium ervaring. En met goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en lounge feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Net zoals je ook in in Ibiza hoort en ziet. Hierbij richt ik mij in 2022 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als lounge DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >12 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIONEEL SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ BOEKEN 2022

Wist je al dat je mij op meerdere manieren als Lounge DJ kan boeken in 2022? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat het echte Ibiza gevoel prikkelt? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt. En dus ook aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de locatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!