Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ met Sax kerstborrel huren

DJ met Sax kerstborrel huren? Voor zakelijke gasten of een borrel met eigen medewerkers? En ben je op zoek naar eigentijdse lounge muziek zoals je in Ibiza hoort maar dan wel met een kerst twist? En wellicht naast de saxofonist ook een bijzonder gastoptreden van een pianist voor extra kerstsfeer? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de muzikanten minstens zo belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen voor jullie kerstborrel!

DJ met Sax kerstborrel huren

DJ EN SAX

Als DJ en Sax beschikken wij samen over meer dan 10 jaar podium ervaring. En hebben we goede referenties opgebouwd! Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten hebben wij samen opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weten wij altijd in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richten wij ons volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen. Omdat hier onze passie ligt! En dan wel natuurlijk passend bij de feestdagen in december. Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. En uiteraard ontbreken de kerst elementen niet. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via ons zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over ons als DJ met Sax.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

KERSTBORREL HUREN

Je kunt ons op meerdere manieren huren voor een kerstborrel. In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als DJ met Sax te boeken. Maar wil je alle gasten tijdens de bedrijfsborrel echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat de kerstborrel extra speciaal maakt voor alle gasten? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt. En dus ook aan de beleving van alle gasten van de borrel. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de locatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!