Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Lounge DJ kerst boeken

Lounge DJ kerst boeken? Voor zakelijke gasten of een borrel met eigen collega's? En ben je op zoek naar moderne lounge muziek? Net zoals je in Ibiza hoort maar dan wel met een kerst twist? En eventueel ook met gastoptreden van muzikanten? Zoals saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ minstens zo belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!

Lounge DJ kerst boeken

IBIZA DJ

Als DJ beschik ik over meer dan 10 jaar podium ervaring. En daardoor goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens de kerstborrel. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richt ik mij op het draaien van Ibiza muziekstijlen. Omdat hier mijn passie ligt! En dan wel natuurlijk met een twist, passend bij de kerstdagen. Bijvoorbeeld Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. En uiteraard ontbreken de kerst elementen niet. Meteen vanaf de aanvraag loopt het contact rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ BOEKEN

Je kunt mij op meerdere manieren boeken voor een borrel tijdens kerst. In de eerste plaats als lounge DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als DJ met Sax te huren. Maar wil je alle gasten muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat de kerstborrel net wat extra's geeft? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt. En dus ook aan de beleving van alle gasten van de kerstborrel. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de locatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen vrijblijvend een offerte op!