Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Ibiza lounge DJ

Ibiza Lounge DJ boeken voor een borrel of evenement? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party, festival of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar een DJ die eigentijdse muziek draait, zoals je in Ibiza hoort? En wellicht met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of wellicht beide? Maar is daarbij representatieve uitstraling en ervaring ook net zo belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder! 

Ibiza Lounge DJ

IBIZA DJ

Als Ibiza Lounge DJ beschik ik over bijna 15 jaar ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te kletsen tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Net zoals je ook in in Ibiza hoort en ziet. Bijvoorbeeld zoals bij Blue Marlin Ibiza (Cala Jondal), Beachouse Ibiza (Cala Tarida) en Jockey Club (Las Salinas). Hierbij richt ik mij volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen. Daar ligt ook mijn passie! Bijvoorbeeld Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

LOUNGE DJ

Wist je al dat je mij op meerdere manieren kan boeken? In de eerste plaats als Lounge DJ alleen. Daarnaast is het mogelijk om mij als DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat het echte Ibiza gevoel stimuleert? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers geeft het unieke live samenspel gegarandeerd een extra dimensie aan de lounge muziek. En dus ook aan de beleving van de gasten. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de locatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte aan!