Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ Huren

DJ huren voor een borrel of feest? Bijvoorbeeld voor een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party of ander feest? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En misschien ook wel met een gastoptreden van een muzikant?  Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever rechtstreeks contact vanaf het eerste moment met mij als DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!

DJ huren

DJ

Als DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties! Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Zoals je ook in Ibiza hoort. Hierbij richt ik mij sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. En meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het het contact altijd rechtstreeks via mij als DJ zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie. En onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • LIVE IMPROVISATIE
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

MUZIKANTEN HUREN

Wist je al dat je mij als DJ op meerdere manieren kunt huren? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om het echte Ibiza gevoel te stimuleren door het huren van een DJ met Saxofonist. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!