Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ met Saxofonist huren

DJ met Saxofonist huren voor een borrel of feest? Zoals een bedrijfsborrel, lounge party, beach party of ander feest? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? Maar is naast ervaring ook uitstraling van de DJ en Sax belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de muzikanten zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!

DJ met Saxofonist huren

DJ MET SAXOFONIST

Al ruim 10 jaar huren klanten de DJ met Saxofonist als vast duo in. Bijvoorbeeld voor zakelijke borrels, particuliere feesten en festivals. En tot grote tevredenheid! Dankzij hun uitgebreide ervaring zijn ze goed ingespeeld op elkaar. Hierdoor improviseren ze altijd live tijdens ieder optreden. En dit hoor je meteen! Daarnaast weten ze de sfeer goed aan te voelen. Dus relaxte melodische lounge muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richten zij zich volledig op Ibiza muziekstijlen, waar hun passie ligt. Hierdoor is de muziek altijd breed toegankelijk. Dus vraag snel een offerte op!

  • LIVE IMPROVISATIE
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • >10 JAAR ERVARING

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

MUZIKANTEN HUREN

Wil je de gasten echt muzikaal verrassen tijdens de personeelsborrel? En het echte Ibiza gevoel stimuleren door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan ook eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen deze drie artiesten wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!