Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ met Saxofonist bedrijfsborrel boeken

DJ met Saxofonist bedrijfsborrel boeken? Voor een borrel met eigen personeel of met klanten en relaties? En ben je op zoek naar passende eigentijdse lounge muziek zoals je in Ibiza hoort? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de muzikanten net zo belangrijk als muzikaliteit? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!

Lounge DJ met Saxofonist huren

DJ MET SAX BEDRIJFSBORREL

De DJ en Saxofonist treden samen al sinds 2012 samen op tijdens bedrijfsborrels. Zoals tijdens personeelsborrels, klant dagen, jubileums, kerstborrels, nieuwjaarsborrels en openingen. Daardoor weten ze de sfeer goed aan te voelen. Dus relaxte melodische lounge muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. En met hun eigen stijl is de muziek altijd breed toegankelijk!

  • LIVE IMPROVISATIE
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • >10 JAAR ERVARING

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

MUZIKANTEN BOEKEN

Wist je al dat je Lounge DJ met Saxofonist ook nog met iets extra's kunt boeken voor een bedrijfsborrel? En wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan ook eens naar lounge DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen deze drie artiesten wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken Kortom vraag voor meer informatie hier nu een offerte op!