Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ boeken

DJ boeken voor een borrel of feest? Zoals een lounge party, bedrijfsborrel, strandfeest, festival of ander feest? En ben je op zoek naar moderne lounge en house muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een Saxofonist of Pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling, originaliteit en ervaring ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!  

DJ boeken

DJ

Als DJ beschik ik over ruime ervaring en goede referenties. Hierdoor weet ik goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richt ik mij volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij als DJ zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit voorkomt miscommunicatie en scheelt onnodige kosten! 

  • LIVE IMPROVISATIE
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

MUZIKANT BOEKEN

Wist je al dat het mogelijk is om mij als DJ op verschillende manieren te boeken? In de eerste plaats solo als DJ alleen. Maar ook als Lounge DJ met Saxofonist voor nog wat extra energie tijdens de borrel of het feest. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan ook eens naar lounge DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving. Hiermee wordt het zeker een personeelsborrel waar nog lang over nagepraat wordt. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een minimalistische presentatie. Of om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de locatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!