Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Lounge DJ met Saxofonist boeken

Lounge DJ met Saxofonist boeken voor een bedrijfsborrel, loungeparty of een ander soort feest? En ben je op zoek naar eigentijdse lounge muziek zoals je in Ibiza hoort? En wil je niet alleen een DJ maar ook een een saxofonist als live muzikant om het feest iets extra's te geven? Maar is daarbij ervaring en een stijlvolle presentatie van de muzikanten ook minstens zo belangrijk? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!

DJ met Saxofonist

DJ MET SAX

Ruim 10 jaar vormen DJ met Saxofonist een vast duo. Dankzij deze ervaring zijn ze goed ingespeeld op elkaar. Hierdoor improviseren ze altijd live tijdens ieder optreden. Daarnaast weten ze de sfeer goed aan te voelen. Dus relaxte melodische lounge muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij houden ze altijd rekening met het publiek. En met hun eigen stijl is de muziek altijd breed toegankelijk. 

  • IBIZA STIJL
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • >10 JAAR PODIUM ERVARING

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

MUZIKANTEN BOEKEN

Lounge DJ met Saxofonist boeken kan op verschillende manieren. In de eerste plaats als Lounge DJ met Saxofonist. Maar daarnaast is het ook mogelijk om nog extra uit te pakken. Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie van muzikanten die je niet vaak samen hoort en ziet. Kijk maar eens naar lounge DJ met Sax en Pianist. Immers het unieke samenspel tussen deze drie artiesten garandeert zeker een extra dimensie aan de beleving van het feest. En dat voor een extra aantrekkelijke prijs! Tevens is het mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken Kortom vraag voor meer informatie hier nu een offerte op!