Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Ibiza Lounge DJ met Sax

Ibiza lounge DJ met sax boeken voor een lounge of borrel? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? Met een optreden van een saxofonist? Wellicht ook met een pianist voor een unieke combi? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Ibiza lounge DJ met sax

IBIZA LOUNGE DJ

Als lounge DJ beschik ik over meer dan 12 jaar DJ ervaring. En met goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische lounge muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Net zoals je ook in in Ibiza hoort en ziet. Bijvoorbeeld zoals bij Blue Marlin Ibiza (Cala Jondal), Beachouse Ibiza (Cala Tarida) en Jockey Club (Las Salinas). Hierbij richt ik mij sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Na het aanvragen van een offerte loopt het contact altijd meteen via mij als DJ zelf. Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • COMBI MET SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ MET SAX BOEKEN

Wist je al dat je mij op meerdere manieren als lounge DJ kan boeken? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat het echte Ibiza lounge gevoel stimuleert? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan het optreden. En dus aan de beleving van alle gasten. Ook is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard kunnen we aanwezige voorzieningen op de feestlocatie ook prima gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!