Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ met Sax Bedrijfsborrel huren

DJ met Sax bedrijfsborrel huren? Zoals een kwartaalborrel, lounge party of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht met een optreden van een Pianist voor een unieke combi? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

DJ met Sax bedrijfsborrel huren

DJ MET SAX

Als DJ en Sax beschikken wij over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten hebben wij opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weten wij altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Net zoals je ook in in Ibiza hoort en ziet. Hierbij richten wij ons sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar onze passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via ons zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie! Klik hier voor meer info over ons als DJ en Sax.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIONEEL SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

BEDRIJFSBORREL BOEKEN

Wil je de gasten echt muzikaal verrassen tijdens de bedrijfsborrel? En het echte Ibiza gevoel stimuleren door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan ook eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen deze drie artiesten wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van de borrel. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!