Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Lounge DJ met Sax huren

Lounge DJ met Sax huren voor een lounge, borrel of ander event? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party, festival of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een Pianist? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Lounge DJ met Sax huren

LOUNGE DJ

Lounge DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en evenementen heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Net zoals je ook in in Ibiza hoort en ziet. Hierbij richt ik mij sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Ik draai dus geen top 40 muziek of (Nederlandse) meezingers. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • COMBI SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

SAX HUREN

Wist je al dat je mij op meerdere manieren als lounge DJ kan boeken? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat het echte Ibiza lounge gevoel stimuleert? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is dit een unieke combi die je niet vaak ziet! Ook is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren in lounge stijl. Maar uiteraard kunnen we aanwezige voorzieningen op locatie ook gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!