Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ kerstborrel huren

DJ kerstborrel huren? Voor zakelijke gasten of een borrel voor eigen personeel? En ben je op zoek naar moderne lounge muziek? Net zoals je in Ibiza hoort maar dan wel met een kerst twist? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen! 

DJ kerstborrel huren

DJ KERSTBORREL

Als DJ beschik ik over meer dan 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens de kerstborrel. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richt ik mij op het draaien van Ibiza muziekstijlen. Omdat hier onze passie ligt! En dan wel natuurlijk met een twist, passend bij de feestdagen in december. Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. En uiteraard ontbreken de kerst elementen niet. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

MUZIKANTEN HUREN

Je kunt mij op meerdere manieren huren voor een kerstborrel. In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als DJ met Sax te huren. Maar wil je alle gasten tijdens de bedrijfsborrel echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat de kerstborrel extra speciaal maakt voor alle gasten? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt. En dus ook aan de beleving van alle gasten van de kerstborrel. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de locatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!