Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ personeelsborrel huren

DJ personeelsborrel huren met stijl en ervaring? In het kader van een kwartaalborrel, bedrijfsopening of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling, originaliteit en ervaring ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder!  

DJ personeelsborrel huren

DJ PERSONEELSBORREL

Als DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Bijvoorbeeld tijdens kwartaalborrels, vrimabo, kerstborrels, nieuwjaarborrels en vakantieborrels. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richt ik mij sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij als DJ zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en vanzelfsprekend onnodige kosten! 

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

MUZIKANTEN HUREN

Wist je al dat je op meerdere manieren DJ personeelsborrel kan huren? In de eerste plaats solo als DJ alleen. Daarnaast is het ook mogelijk om een DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je iedereen muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving. Hiermee wordt het zeker een personeelsborrel waar nog lang over nagepraat wordt. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een minimalistische presentatie. Of om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de locatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!