Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Festival DJ huren

Festival DJ boeken voor een lounge, borrel of feest? Zoals een muziekfestival, personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party, food festival of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Bijvoorbeeld een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Klik hier voor offerte!
Festival DJ huren

FESTIVAL

Als DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Net zoals je ook in in Ibiza hoort en ziet. Hierbij richt ik mij volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten!  

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

" It's all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ HUREN

Wist je al dat je mij op meerdere manieren als festival DJ kan huren? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om een DJ met Saxofonist te huren. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En om het echte Ibiza gevoel te stimuleren? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het festival. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op het festival te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!