Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

Ibiza DJ boeken

Ibiza DJ boeken voor een lounge, borrel of feest? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party, festival of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of vage boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

Ibiza DJ boeken

IBIZA

Als DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Net zoals in Ibiza. Bijvoorbeeld bij Blue Marlin Ibiza (Cala Jondal), Beachouse Ibiza (Cala Tarida) en Jockey Club (Las Salinas). Hierbij richt ik mij sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen. Bijvoorbeeld Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dit voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten!

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ BOEKEN

Wist je al dat je op meerdere manieren Ibiza DJ kan boeken? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om een DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En om het echte Ibiza gevoel te stimuleren? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen deze drie artiesten wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!