Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ Overijssel huren

DJ Overijssel huren voor een borrel of feest? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party, festival of ander feest? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of onduidelijke boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder en vraag een offerte aan!

DJ Overijssel Huren

OVERIJSSEL

Als DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. En dus ook in Overijssel. Bijvoorbeeld Zwolle, Deventer, Enschede, Hengelo, Almelo en Kampen. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richt ik mij sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ HUREN

Wist je al dat je op meerdere manieren DJ Overijssel kan huren? In de eerste plaats mij als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om het echte Ibiza gevoel te stimuleren door het boeken van een DJ met Saxofonist. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!