Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ Arnhem boeken

DJ Arnhem boeken voor een lounge party, borrel of ander feest? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, beachparty, festival of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek net zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar is daarbij een representatieve uitstraling en ervaring van de DJ ook belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dus geen tussenschakels of vage boeking bureaus? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder om te kijken wat ik voor je kan betekenen!

DJ Arnhem boeken

ARNHEM

Als DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring. En heb ik goede referenties opgebouwd. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. En natuurlijk ook Arnhem, de stad waar ik woon. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Net zoals je ook in in Ibiza hoort en ziet. Hierbij richt ik mij sinds een aantal jaren volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

  • IBIZA STIJL
  • >10 JAAR ERVARING
  • GOEDE REFERENTIES
  • PERSOONLIJK CONTACT
  • STIJLVOLLE PRESENTATIE
  • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ BOEKEN

Wist je al dat je op meerdere manieren DJ Arnhem kan boeken? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om een DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je de gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat het echte Ibiza gevoel stimuleert? Check dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke samenspel tussen ons wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan de beleving van het feest. Ik kan je dit van harte aanbevelen. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie via ons te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!