Lounge DJ voor zakelijke en particuliere events! Bel 06-22340632

DJ voor Bedrijfsborrel

DJ voor bedrijfsborrel boeken of huren? Zoals een personeelsborrel, bedrijfsopening, lounge party, festival of andere feestelijke gelegenheid? En ben je op zoek naar eigentijdse muziek zoals je in Ibiza hoort? En wellicht ook met een gastoptreden van een muzikant? Zoals een saxofonist of pianist? Of beide? Maar zijn een representatieve uitstraling en goede referenties minstens zo belangrijk? En heb je liever meteen contact vanaf het eerste moment met de DJ zelf? Dan ben je hier op het juiste adres. Dus lees snel verder. En vraag meteen vrijblijvend een offerte aan!

Dj voor bedrijfsborrel a

LOUNGE DJ

Als DJ beschik ik over ruim 10 jaar podium ervaring en goede referenties. Zowel tijdens particuliere als zakelijke borrels en feesten heb ik opgetreden in heel Nederland. Hierdoor weet ik altijd goed in te spelen op de sfeer van het moment. Dus relaxte melodische muziek op de achtergrond om gezellig bij te praten tijdens het borrelen. En juist energieke ritmes en melodieën om een dansje te doen wanneer het past. Hierbij richt ik mij sinds 2016 volledig op het draaien van Ibiza muziekstijlen waar mijn passie ligt! Bijvoorbeeld zoals Lounge, Downtempo, Deep House, House en Tech House. Meteen vanaf de offerte aanvraag loopt het contact altijd rechtstreeks via mij zelf. Dus geen tussenpartij(en). Dit geeft duidelijkheid en voorkomt miscommunicatie en onnodige kosten! Klik hier voor meer info over mij als DJ.

 • IBIZA STIJL
 • >10 JAAR ERVARING
 • GOEDE REFERENTIES
 • PERSOONLIJK CONTACT
 • STIJLVOLLE PRESENTATIE
 • OPTIE SAX EN PIANIST

” It’s all about making music into memories.

TEAM DJ MET MUZIKANT

DJ BOEKEN

Wist je al dat je mij op meerdere manieren als DJ voor bedrijfsborrel kan boeken? In de eerste plaats als DJ alleen. En daarnaast is het ook mogelijk om mij als DJ met Saxofonist te boeken. Maar wil je alle gasten echt muzikaal verrassen? Bijvoorbeeld door een bijzondere live combinatie die je niet vaak hoort en ziet? En wat het echte Ibiza gevoel stimuleert? Kijk dan eens naar DJ met Sax en Pianist. Immers is het unieke live samenspel tussen ons drieën wat gegarandeerd een extra dimensie toevoegt aan Deep House muziek. En dus ook aan de beleving van het feest. Tevens is het mogelijk om een stijlvolle witte en verlichte DJ-Booth en professionele geluidsinstallatie te huren. Maar uiteraard is het ook mogelijk om de voorzieningen die al aanwezig zijn op de feestlocatie te gebruiken. Kortom vraag nu hier meteen een offerte op!

MUZIEK BEDRIJFSBORREL

Als je op zoek bent naar een professionele DJ voor je bedrijfsborrel, is het belangrijk om tijd te nemen om de juiste persoon te vinden. Door de onderstaande tips in gedachten te houden, kun je de juiste DJ vinden die aan al je wensen voldoet. Onthoud dat een goede DJ niet alleen de juiste muziek draait, maar ook kan zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Hieronder vind je enkele redenen waarom een ervaren DJ onmisbaar is voor een bedrijfsborrel. Een goede DJ: 

 1. Weet de juiste sfeer creëren voor een bedrijfsborrel 
 2. Stemt de muziek af op de doelgroep en spreekt een breed publiek aan
 3. Straalt professionaliteit uit, wat bijdraagt aan het positieve imago van het bedrijf
 4. Weet om te gaan met last-minute veranderingen in de planning of onvoorziene technische problemen
 5. Draagt bij aan een onvergetelijke ervaring voor alle gasten 

Met de juiste DJ voor bedrijfsborrel, kun je er zeker van zijn dat je evenement een groot succes wordt. Vraag nu hier meteen een offerte op!