Reviews

Op zoek naar de reviews van DJ met Muzikant? Lees hieronder hoe een aantal klanten van DJ met Muzikant het optreden heeft ervaren. En wilt u zelf uw eigen ervaringen delen door een review toe te voegen? Dan graag! Maar gebruik van de knop Create your own review. Wij zien hem graag tegemoet! Alvast hartelijk bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 8 reviews
Privé feest

Beste Maarten, wij hebben genoten van ons feest bedankt voor je bijdrage hierin! Muziek was top! Succes met Deep Dutch en wie weet tot een volgend feest, wij raden jullie in ieder geval aan!

Pleasure Lounge Rhederoord

Wat een geweldige avond was het gisteren !! Wat een opkomst , en sfeer! Onze DJ's die stuk voor stuk een super set hebben neergezet ! Een grote verrassing waren de mannen van Deep Dutch ! Nog nooit eerder gedraaid op Pleasure Lounge ... maar wat waren ze goed !!

by Healthclub Heijenoord on Blank Business Name
Loungeparty leden

Lounge avond voor alle leden van onze sportschool! Zeer geslaagd!!! Heerlijke muziek, leek wel Ibiza! Bijna iedereen is tot het einde gebleven! Bedankt!

by Brecht on Blank Business Name
Top feest!

Wat een gaaf feest hebben wij gehad ter ere van onze verjaardagen! Iedereen inclusief wijzelf hebben een geweldige avond gehad! De muziek was top top top!!! Legendarisch! Onwijs bedankt!

by Leerdamdruk on Blank Business Name
Opening nieuw bedrijfspand

De opening van onze nieuwe drukkerij met al onze zakelijke relaties was een groot succes met dank aan de geweldige muziek en de presentatie van de heren!

by GE Healthcare on Blank Business Name
Jubileum avond personeel

Een bijzonder geslaagde avond met ons personeel ter ere van ons jubileum met heerlijke bijpassende muziek wat perfect paste bij de opzet van de avond!

by Rabobank Zutphen on Blank Business Name
Personeelsborrel

We hebben Maarten diverse keren als DJ geboekt voor personeelsborrels. Elke keer weer wist hij ons muzikaal te verrassen waardoor het iedere keer een groot succes was!

by Conclusion on Blank Business Name
Personeel lounge event

"Als DJ heeft Maarten op meerdere personeelsborrels gedraaid met veel succes! Met de toevoeging van live muziek was iedereen echt onder de indruk! Super!!!"