Reviews

Op zoek naar de reviews van DJ met Muzikant? Lees hieronder hoe een aantal klanten van DJ met Muzikant het optreden heeft ervaren. En wilt u zelf uw eigen ervaringen delen door een review toe te voegen? Dan graag! Maar gebruik van de knop Create your own review. Wij zien hem graag tegemoet! Alvast hartelijk bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

DJ met muzikant
Average rating:  
 13 reviews
by Robbers & Van Den Hoogen on DJ met muzikant
Tuinfeest lounge party

Heerlijke middag, lekker hapjes, gezellige mensen, heerlijk najaarszon en mooie wijnen! Jullie maakten het geheel af. Veel complimenten gekregen van jong en oud over de muziek! Het was top!

by Sir James BarBistro on DJ met muzikant
Vrijmibo Sir James BarBistro

We hadden niet durven dromen dat onze VrijMiBo zo goed zou gaan de 1e keer!

Heel erg tof, super bedankt!"

by Freek & Diana on DJ met muzikant
Clubnight

Voor ons jubileum wilde we flink uitpakken met een echt clubavond. Dikke house & techno en helemaal los. Wat was het vet!!!!

by Niels on DJ met muzikant
Beestenboel festival

Super mannen! Jullie deden het heel leuk! De volgende keer benader ik jullie weer! Nogmaals dank! Het was aan!

by LQ Kunststoffen on DJ met muzikant
Lounge Bedrijfsborrel LQ Kunststoffen

De opening van ons nieuwe bedrijfspand hebben we gevierd in de vorm van een loungeparty volledig in festival sfeer. Alles klopte en jullie maakten het helemaal af. Tóp. Super bedankt! We zullen jullie zéker aanbevelen bij anderen en bij een volgend feestje weet ik je te vinden!

by Myra on DJ met muzikant
Privé feest

Beste Maarten, wij hebben genoten van ons feest bedankt voor je bijdrage hierin! Muziek was top! Succes met Deep Dutch en wie weet tot een volgend feest, wij raden jullie in ieder geval aan!

by Heidy on DJ met muzikant
Pleasure Lounge Rhederoord

Wat een geweldige avond was het gisteren !! Wat een opkomst , en sfeer! Onze DJ's die stuk voor stuk een super set hebben neergezet ! Een grote verrassing waren de mannen van Deep Dutch ! Nog nooit eerder gedraaid op Pleasure Lounge ... maar wat waren ze goed !!

by Healthclub Heijenoord on DJ met muzikant
Loungeparty leden

Lounge avond voor alle leden van onze sportschool! Zeer geslaagd!!! Heerlijke muziek, leek wel Ibiza! Bijna iedereen is tot het einde gebleven! Bedankt!

by Brecht on DJ met muzikant
Top feest!

Wat een gaaf feest hebben wij gehad ter ere van onze verjaardagen! Iedereen inclusief wijzelf hebben een geweldige avond gehad! De muziek was top top top!!! Legendarisch! Onwijs bedankt!

by Leerdamdruk on DJ met muzikant
Opening nieuw bedrijfspand

De opening van onze nieuwe drukkerij met al onze zakelijke relaties was een groot succes met dank aan de geweldige muziek en de presentatie van de heren!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»