Blog

Lounge DJ zakelijk event boeken

Lounge DJ zakelijk event boeken?

Lounge DJ zakelijk event boeken? Voor een bedrijfsborrel, personeelsborrel, bedrijfsopening, loungeparty, strandfeest of ander event? En is naast muzikaliteit ook originaliteit, uitstraling en ervaring belangrijk? Maak dan kennis met Deep Dutch!

De Lounge DJ treedt al vele jaren samen op tijdens allerlei gelegenheden. Zo hebben zij vaak opgetreden tijdens zakelijke events en particuliere feesten. Maar ook in clubs en tijdens festivals. Vaak treedt hij samen op met één of meerdere muzikanten. Zowel met Saxofonist, Pianist en Percussionist. En dankzij de jarenlange samenwerking voelen zij elkaar feilloos aan tijdens het optreden. Hierdoor zetten zij iedere keer weer een attractieve set neer. Kenmerkend hiervoor is de hoge mate van improvisatie. Hiermee zorgt u gegarandeerd voor een muzikale verrassing voor al uw gasten! Het eigen geluid van de Lounge DJ en muzikanten kan worden omschreven als modern, energiek en melodisch. En het is breed toegankelijk. Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen. Of ritmische Tech en House melodieën om toch nog een dansje op te wagen? Kortom alles is mogelijk met lounge DJ zakelijk event boeken! Kijk ook hier voor onze referenties!

Lounge DJ zakelijk event boeken

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Saxofonist, Percussionist & Pianist
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza)Lounge - House - Techno

Goede referenties

Bij Lounge DJ zakelijk event boeken wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de wensen en verwachtingen van de organisatie. Direct en vroegtijdig rechtstreeks persoonlijk contact, dat is voor iedereen belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Hierdoor wordt er met u zelf meegedacht in de voorbereidingen van het event. En tevens krijgt de DJ een goed beeld over alle verwachtingen. Op deze wijze zorgt hij ervoor dat alles optimaal muzikaal is geregeld! En op verzoek nemen zij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee.

Dus één ding weet u zeker. Met het Lounge DJ zakelijk event boeken, weet u zeker dat de DJ er een muzikaal succes van maakt! Dus neem hier direct rechtstreeks contact op voor Lounge DJ zakelijk event boeken!