Blog

Lounge DJ met Muzikant boeken

U wilt een lounge DJ met Muzikant boeken?

Lounge DJ met Muzikant boeken? Voor lounge party, bedrijfsborrel of ander soort borrel, diner, beachparty of een ander soort gelegenheid? Waarbij de muziek uiteraard voorop staat. Maar is daarnaast ook persoonlijke contact, uitstraling en ervaring belangrijk? Kortom u zoekt net iets meer bij een DJ met Muzikant boeken? Mooi! Want dan bent u bij ons aan het juist adres!

Lounge DJ met Muzikant boeken bestaat uit een DJ, Saxofonist en Pianist. Ze kunnen samen of in verschillende samenstellingen geboekt worden. De Lounge DJ en Muzikanten treden al jaren samen op. Zij hebben podium ervaring opgedaan op allerlei evenementen en feesten, zowel zakelijke als particuliere events. Zij treden nu onder de naam Deep Dutch op. Hiermee vormen ze samen een unieke combi. Doordat zij goed ingespeeld zijn op elkaar, weten ze elkaar feilloos aan te voelen tijdens een optreden. En dit is te horen! Kenmerkend voor hun speelstijl is het improvisatievermogen van de heren. Ter plekke daadwerkelijk muziek maken op het podium! Dit vormt gegarandeerd een muzikale verrassing voor alle gasten! De muziek van de Lounge DJ met muzikant kan worden omschreven als melodisch, energiek en modern. En het is breed toegankelijk. Vrolijke eigentijdse lounge als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen of dineren. En mocht er op het einde toch nog een verzoek komen voor wat meer ritmische house melodieën om toch nog een dansje op te wagen? Geen enkel probleem! Kortom alles is mogelijk met Lounge DJ met Muzikant boeken! Kijk ook hier voor onze zakelijke referenties!

Lounge DJ met Muzikant boeken

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - (Deep/Funky/Groove/Tech) House

Kwaliteit staat voorop

Persoonlijk en rechtstreeks contact is belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Daarom staat vroegtijdig contact bij lounge DJ met Muzikant boeken centraal. De wensen en verwachtingen van de organisatie worden vooraf goed besproken en hiermee wordt uiteraard rekening gehouden door de Lounge DJ met Muzikant.  Hierdoor wordt er met u zelf meegedacht in de muzikale voorbereidingen van het event. En op deze wijze zorgen zij ervoor dat alles tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! Daarnaast nemen zij op verzoek zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee. Met Lounge DJ met Muzikant boeken weet u zeker dat het event een muzikaal succes wordt! En dat er nog lang over wordt nagepraat! Dus neem hier direct rechtstreeks contact op!