Lounge DJ huren?

Lounge DJ huren met stijl en ervaring?  En is muzikale creativiteit, maar ook uitstraling en ervaring? En ben je op zoek naar net even iets anders? Eventueel samen met live muzikanten? Maak hier dan kennis met Deep Dutch. Een stijlvolle, eigentijdse en representatieve Lounge DJ met vele jaren ervaring op het podium!

De lounge DJ treedt al vele jaren op tijdens allerlei events! Op vele feesten en zakelijke events heeft hij lounge gedraaid, zowel alleen als DJ maar ook samen met live muzikanten. Zijn stijl kan worden omschreven als modern, energiek, melodisch en is breed toegankelijk. Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te praten en te borrelen. Of misschien toch wat meer ritmische house melodieën om wellicht nog een dansje op te wagen? Alles is mogelijk! Neem hier direct rechtstreeks contact op voor Lounge DJ huren!

Lounge DJ huren

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - (Deep/Funky/Tech) House

Goede referenties!

Direct rechtstreeks persoonlijk contact met lounge DJ huren, dat is belangrijk en prettig! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Op deze wijze wordt er direct meegedacht in de voorbereidingen. Dit om zo ervoor te zorgen dat alles tijdens het event tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! De Lounge DJ kan ook zonder apparatuur geboekt worden indien op de locatie een professionele installatie aanwezig is. Indien dit niet het geval is, dan neemt de Lounge DJ zelf zijn eigen installatie mee. Kijk ook hier voor onze referenties! Dus met de ervaring en eigen stijl van Deep Dutch maakt lounge DJ huren er gegarandeerd een muzikaal succes van!