DJ Saxofonist ‘s-Hertogenbosch boeken

DJ Saxofonist 's-Hertogenbosch boeken met stijl?

DJ Saxofonist 's-Hertogenbosch boeken?  Voor een lounge, een bedrijfsborrel of ander soort borrel, diner, beachparty of feest in 's-Hertogenbosch en omgeving? Waarbij de muziek uiteraard voorop staat. Maar is daarnaast ook persoonlijke contact, uitstraling en ervaring belangrijk? Kortom u zoekt net iets meer bij een DJ Saxofonist 's-Hertogenbosch boeken? Mooi! Want dan bent u bij ons aan het juist adres!

DJ met Saxofonist 's-Hertogenbosch boeken bestaat uit een DJ en Saxofonist die al samen vele jaren samen spelen. Zij hebben podium ervaring opgedaan op allerlei evenementen en feesten, zowel zakelijke als particuliere events. Zij treden nu onder de naam Deep Dutch op. Indien gewenst ook samen met een Pianist. Hiermee vormen ze samen een unieke combi. Doordat zij goed ingespeeld zijn op elkaar, weten ze elkaar feilloos aan te voelen tijdens een optreden. En dit is te horen! Kenmerkend voor hun speelstijl is het improvisatievermogen van de heren. Ter plekke daadwerkelijk muziek maken op het podium! Dit vormt gegarandeerd een muzikale verrassing voor alle gasten! De muziek van de DJ met Saxofonist kan worden omschreven als melodisch, energiek en modern. En het is breed toegankelijk. Vrolijke eigentijdse lounge als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen of dineren. Of ritmische house melodieën om toch nog een dansje op te wagen? Kortom alles is mogelijk met DJ Saxofonist 's-Hertogenbosch boeken! Kijk ook hier voor onze zakelijke referenties!

DJ Saxofonist 's-Hertogenbosch boeken

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - (Deep/Funky/Groove/Tech) House

Kwaliteit staat voorop

Persoonlijk en rechtstreeks contact is belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Daarom staat vroegtijdig contact bij DJ Saxofonist 's-Hertogenbosch boeken centraal. De wensen en verwachtingen van de organisatie worden vooraf goed besproken en hiermee wordt uiteraard rekening gehouden door de DJ met Saxofonist.  Hierdoor wordt er met u zelf meegedacht in de muzikale voorbereidingen van het event. En op deze wijze zorgen zij ervoor dat alles tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! Daarnaast nemen zij op verzoek zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee. Met DJ Saxofonist 's-Hertogenbosch boeken weet u zeker dat het event een muzikaal succes wordt! En dat er nog lang over wordt nagepraat! Dus neem hier direct rechtstreeks contact op!