DJ met saxofonist voor borrel

DJ met Saxofonist voor borrel met stijl?

DJ met saxofonist voor borrel boeken?  Voor eigen personeel of samen met klanten? En is muzikaliteit, maar ook uitstraling en ervaring voor u belangrijk? En wilt u net even iets anders? Maak hier dan kennis met Deep Dutch. Een stijlvolle, eigentijdse en representatieve DJ met muzikanten met vele jaren podiumervaring! Dan bent u bij Deep Dutch aan het juist adres!

De DJ en Saxofonist spelen al vele jaren samen en beschikken over uitgebreide podiumervaring. Op vele feesten en (zakelijke) events treden zij samen op, waaronder allerlei borrels. Omdat zij al lange tijd samen spelen, voelen zij elkaar feilloos aan tijdens het optreden. En dit is te horen! Kenmerkend voor de speelstijl van Deep Dutch is het improvisatievermogen van de DJ en Saxofonist. Dus niet zomaar vooraf ingestudeerde plaatjes meespelen. Maar ter plekke daadwerkelijk muziek maken! Kortom hiermee zorgt u gegarandeerd voor een muzikale verrassing voor alle gasten! Kijk ook hier voor onze referenties!

Het eigen geluid van Deep Dutch tijdens een borrel kan worden omschreven als modern, energiek, melodisch en is breed toegankelijk. Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te praten, of ritmische house melodieën om nog een dansje op te wagen? Alles is mogelijk!

DJ met Saxofonist voor borrel

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - Deep House – (Tech) House

Kwaliteit staat voorop

Direct rechtstreeks persoonlijk contact, dat is belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Op deze wijze wordt er met u zelf meegedacht in de voorbereidingen van de borrel en krijgen de DJ en Saxofonist een goed beeld over uw verwachtingen. Dit om zo ervoor te zorgen dat alles tijdens het event tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! Eventueel nemen zij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee. Neem hier direct rechtstreeks contact met Deep Dutch op!

Dus één ding weet u zeker. Met de ervaring en eigen stijl van Deep Dutch, kunt u er van op aan dat de DJ met Saxofonist voor borrel er een ongekend muzikaal succes van zullen maken!

DJ met saxofonist voor personeelsborrel

DJ met Saxofonist voor personeelsborrel boeken met stijl?

DJ met saxofonist voor personeelsborrel boeken? En is naast muziekstijl ook ervaring, uitstraling en persoonlijk contact belangrijk? En u wilt net even iets anders? Dan bent u bij Deep Dutch aan het juist adres!

De DJ en Saxofonist spelen al vele jaren samen en beschikken over uitgebreide podiumervaring. Op vele feesten en events treden zij samen op, waaronder vaak als DJ met Saxofonist voor personeelsborrels. Omdat zij al lange tijd samen spelen, voelen zij elkaar feilloos aan tijdens het optreden. En dit is te horen! Kenmerkend voor hun speelstijl is het improvisatievermogen van beide heren. Dus niet zomaar vooraf ingestudeerde plaatjes meespelen, maar ter plekke daadwerkelijk muziek maken! Hiermee zorgt u gegarandeerd voor een muzikale verrassing voor al het personeel!

Het eigen geluid van Deep Dutch tijdens een personeelsborrel kan worden omschreven als modern, energiek, melodisch en is breed toegankelijk. Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen, of ritmische house melodieën om nog een dansje op te wagen? Alles is mogelijk!

DJ met Saxofonist voor personeelsborrel

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - Deep House – (Tech) House

Kwaliteit staat voorop

Direct rechtstreeks persoonlijk contact, dat is belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Op deze wijze wordt er met u zelf meegedacht in de voorbereidingen van de personeelsborrel en krijgen de DJ en Saxofonist een goed beeld over uw verwachtingen om ervoor te zorgen dat alles tijdens het event tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! Eventueel nemen zij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee. Kijk ook hier voor onze zakelijke referenties!

Dus één ding weet u zeker. Deep Dutch maakt er een ongekend muzikaal succes van! Met deze DJ met Saxofonist voor personeelsborrel wordt er nog lang over de borrel nagepraat! Dus neem hier direct rechtstreeks contact op!