Lounge DJ met saxofonist boeken

Wilt u een lounge DJ met saxofonist boeken?

U wilt een ervaren, representatieve en stijlvolle lounge DJ met saxofonist boeken? Maar u wilt niet zomaar een een standaard DJ? Kortom, u bent op zoek naar net iets anders. Maak dan kennis met de ervaren en representatieve lounge DJ en saxofonist van Deep Dutch!

Deep Dutch is stijlvol concept dat bestaat uit een zeer ervaren DJ met jarenlange podiumervaring, onder meer bij bedrijfsborrels, bruiloften en feesten. De DJ werkt al vele jaren samen met dezelfde hoog geschoolde artiesten waardoor zij elkaar feilloos aanvoelen tijdens het lounge optreden. Hierdoor krijgt DJ-en een hele nieuwe dimensie. Niet zomaar plaatjes draaien en vooraf ingestudeerde nummers spelen, maar ter plekke daadwerkelijk lounge muziek maken. Hiermee zorgt u vast en zeker voor een muzikale verrassing voor al uw gasten!

De DJ en de saxofonist delen samen de passie voor lounge muziek. Dit vertaalt zich in een uniek muzikaal optreden, wat jong en oud zal aanspreken. Als geen ander weten de DJ en de muzikanten de sfeer aan te voelen en in te spelen op de sfeer onder uw gasten. Moderne, energieke en creatieve lounge muziek om lekker bij te borrelen of wellicht om toch nog een dansje te wagen? Alles is mogelijk! En één ding weet u zeker. Met deze ervaren en representatieve muzikanten weet u zeker dat uw event een ongekend muzikaal succes zal worden! Klik hier voor onze referenties.

Rechtstreeks contact na lounge DJ en saxofonist boeken!

U hebt vanaf het eerste moment rechtstreeks contact met de DJ over uw lounge. Geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers, maar rechtstreeks met de DJ zelf. Op deze wijze wordt er met u meegedacht in de voorbereidingen van de lounge en krijgt de dj en saxofonist een goed beeld over uw verwachtingen om ervoor te zorgen dat alles tijdens de lounge tot in de kleine puntjes is geregeld! Eventueel kunnen wij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie meenemen voor een lounge tot 150/200 man. 

Wilt u de lounge DJ met saxofonist boeken voor uw bedrijfsborrel? Neem dan hier rechtstreeks contact met Deep Dutch op!

 

Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - Deep House – House

Lounge DJ voor bedrijfsborrel huren