Lounge DJ boeken met saxofonist

Lounge DJ boeken met Saxofonist?

Lounge DJ met Saxofonist boeken? Maar u wilt geen lounge DJ boeken met Saxofonist zoals er velen zijn? En zijn naast muziek, stijl en ervaring ook belangrijk? Kies dan voor de DJ en Saxofonist van Deep Dutch en zorg voor een muzikale verrassing voor al uw gasten!

Deep Dutch is stijlvol concept dat bestaat uit een zeer ervaren DJ met jarenlange podiumervaring, onder meer bij bedrijfsborrels, bruiloften en in clubs. De DJ werkt al vele jaren samen met dezelfde Saxofonist waardoor zij elkaar feilloos aanvoelen tijdens het optreden. Dus niet zomaar plaatjes draaien en vooraf ingestudeerde nummers spelen, maar ter plekke daadwerkelijk improviseren om zo stijlvolle lounge muziek te maken wat past bij het moment! Klik hier voor onze referenties. De Lounge DJ en Saxofonist delen samen de passie voor lounge muziek. En dit vertaalt zich in een uniek muzikaal optreden, wat jong en oud zal aanspreken. Als geen ander weten de DJ en de muzikanten de sfeer aan te voelen en in te spelen op de sfeer onder uw gasten. Moderne, energieke en creatieve lounge muziek om lekker bij te borrelen. Of wellicht toch wat meer uptempo beats om nog een dansje te wagen? Alles is mogelijk! En één ding weet u zeker. Met deze ervaren en representatieve DJ en saxofonist van Deep Dutch weet u zeker dat uw event een ongekend muzikaal succes zal worden!

 

Lounge DJ boeken met Saxofonist

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Twee vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza)Lounge - Deep/Tech/Funky/Groove House

Kwaliteit staat voorop

Bij Lounge DJ boeken met Saxofonist staan vanzelfsprekend de wensen en verwachtingen van de organisatie van het feest of borrel voorop. Direct en vroegtijdig rechtstreeks persoonlijk contact, dat is voor iedereen belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Hierdoor wordt er met u zelf meegedacht in de voorbereidingen van het event. En tevens krijgen de DJ en Saxofonist een goed beeld over alle verwachtingen. Op deze wijze zorgen zij ervoor dat alles optimaal muzikaal is geregeld! En indien gewenst nemen zij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee. Dus één ding weet u zeker. Met Deep Dutch wordt het gegarandeerd een muzikaal succes! Dus neem hier direct rechtstreeks contact op voor Lounge DJ boeken met Saxofonist!