Lounge DJ boeken met saxofonist

Wilt u een lounge DJ boeken met saxofonist?

U bent op zoek naar een ervaren, representatieve en stijlvolle lounge DJ met saxofonist? Maar u wilt geen lounge DJ boeken met saxofonist zoals er velen zijn? Kies dan voor de DJ en saxofonist van Deep Dutch en zorg voor een muzikale verrassing voor al uw gasten!

Deep Dutch is stijlvol concept dat bestaat uit een zeer ervaren DJ met jarenlange podiumervaring, onder meer bij bedrijfsborrels, bruiloften en feesten. De DJ werkt al vele jaren samen met dezelfde hoog geschoolde muzikanten waardoor zij elkaar feilloos aanvoelen tijdens het lounge optreden. Hierdoor krijgt DJ-en een hele nieuwe dimensie. Dus niet zomaar plaatjes draaien en vooraf ingestudeerde nummers spelen, maar ter plekke daadwerkelijk improviseren om zo stijlvolle lounge muziek te maken wat past bij het moment! Klik hier voor een aantal van onze referenties.

 

De Lounge DJ en de saxofonist delen samen de passie voor lounge muziek. En dit vertaalt zich in een uniek muzikaal optreden, wat jong en oud zal aanspreken. Als geen ander weten de DJ en de muzikanten de sfeer aan te voelen en in te spelen op de sfeer onder uw gasten. Moderne, energieke en creatieve lounge muziek om lekker bij te borrelen of wellicht om toch nog een dansje te wagen? Alles is mogelijk! En één ding weet u zeker. Met deze ervaren en representatieve DJ en saxofonist van Deep Dutch weet u zeker dat uw event een ongekend muzikaal succes zal worden!

Gelijk direct persoonlijk contact van het eerste moment

U hebt vanaf het eerste moment rechtstreeks contact met de DJ over uw event. Geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers, maar rechtstreeks met de DJ zelf. Op deze wijze wordt er met u meegedacht in de voorbereidingen van het event en krijgt de DJ en saxofonist een goed beeld over uw verwachtingen om ervoor te zorgen dat alles tijdens de lounge tot in de kleine puntjes is geregeld! Eventueel kunnen wij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie meenemen voor een evenement tot 150-200 gasten.

Wilt u de lounge DJ boeken met saxofonist voor uw event? Neem dan hier rechtstreeks contact met Deep Dutch op!

Representatieve en stijlvolle uitstraling

Opbouw presentatie altijd ruim op tijd

Standaard vroegtijdig intakegesprek

Drie vrienden één muzikale passie

Rechtstreeks persoonlijk contact

Goede referenties beschikbaar

Eigen licht- & geluidpresentatie

Ruim 15 jaar podium ervaring

(Ibiza) Lounge - Deep House – House

Lounge DJ voor bedrijfsborrel huren