Lounge DJ boeken met saxofonist

Wilt u een lounge DJ boeken met saxofonist?

U bent op zoek naar een ervaren, representatieve en stijlvolle lounge DJ met Saxofonist? Maar u wilt geen lounge DJ boeken met Saxofonist zoals er velen zijn? En zijn naast muziek, stijl en ervaring ook belangrijk? Kies dan voor de DJ en Saxofonist van Deep Dutch en zorg voor een muzikale verrassing voor al uw gasten!

Deep Dutch is stijlvol concept dat bestaat uit een zeer ervaren DJ met jarenlange podiumervaring, onder meer bij bedrijfsborrels, bruiloften en in clubs. De DJ werkt al vele jaren samen met dezelfde Saxofonist waardoor zij elkaar feilloos aanvoelen tijdens het optreden. Dus niet zomaar plaatjes draaien en vooraf ingestudeerde nummers spelen, maar ter plekke daadwerkelijk improviseren om zo stijlvolle lounge muziek te maken wat past bij het moment! Klik hier voor een aantal van onze referenties.

De Lounge DJ en Saxofonist delen samen de passie voor lounge muziek. En dit vertaalt zich in een uniek muzikaal optreden, wat jong en oud zal aanspreken. Als geen ander weten de DJ en de muzikanten de sfeer aan te voelen en in te spelen op de sfeer onder uw gasten. Moderne, energieke en creatieve lounge muziek om lekker bij te borrelen. Of wellicht toch wat meer uptempo beats om nog een dansje te wagen? Alles is mogelijk! En één ding weet u zeker. Met deze ervaren en representatieve DJ en saxofonist van Deep Dutch weet u zeker dat uw event een ongekend muzikaal succes zal worden!

Vroegtijdig persoonlijk contact

U hebt vanaf het eerste moment rechtstreeks contact met de DJ. Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Op deze wijze wordt er met u meegedacht in de voorbereidingen van het event en krijgt de DJ en Saxofonist een goed beeld over uw verwachtingen. Daardoor is alles tijdens het event tot in de kleine puntjes muzikaal geregeld! Eventueel neemt de DJ en Saxofonist zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee voor events tot 150-200 gasten. Wilt u de lounge DJ boeken met Saxofonist voor uw event? Neem dan hier rechtstreeks contact met op!

Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - Deep House – House

Lounge DJ boeken met saxofonist