Lounge DJ Wageningen boeken

Lounge DJ Wageningen boeken?

U wilt een ervaren, stijlvolle en moderne Lounge DJ Wageningen boeken? Maar u wilt geen DJ zoals er velen zijn? Boek hier dan voor de warme, melodische en energieke sound van Deep Dutch! De Lounge DJ Wageningen beschikt over jarenlange podiumervaring tijdens onder meer bedrijfsborrels, bruiloften, feesten en zakelijke events. Daarom weet de DJ als geen ander de sfeer aan te voelen en hierop in te spelen. Moderne en vrolijke Lounge muziek om lekker bij te borrelen en te kletsen. Of wellicht wat meer energieke house melodieën om toch nog een dansje op te wagen? Alles is mogelijk! Check hier ook onze referenties.

Samen met een saxofonist en pianist vormt de Lounge DJ de driemansformatie Deep Dutch. Zij zijn in wisselende samenstellingen te boeken. De gemeenschappelijke passie voor muziek vertaalt zich in een uniek muzikaal optreden. Dus dit zal jong én oud aanspreken! De DJ werkt al vele jaren samen met dezelfde ervaren saxofonist en pianist. Daarom voelen zij elkaar feilloos aan tijdens een optreden en improviseren zij ter plekke. Hierdoor krijgt het optreden een hele nieuwe dimensie. Dus niet zomaar plaatjes draaien en vooraf ingestudeerde nummers spelen, maar ter plekke daadwerkelijk muziek maken. Hiermee zorgt u gegarandeerd voor een muzikale verrassing voor al uw gasten!

Vroegtijdig persoonlijk contact!

Rechtstreeks persoonlijk contact staat voorop! En daarom hebt u vanaf het eerste moment rechtstreeks contact met de Lounge DJ Wageningen. Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Op deze wijze wordt er met u meegedacht in de voorbereidingen van het event. Bovendien krijgt de DJ zo een goed beeld over uw verwachtingen. Hierdoor kan hij ervoor zorgen dat alles tijdens het event tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! Eventueel neemt hij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee voor events tot 150-200 man. Wilt u Deep Dutch boeken? Dan weet u zeker dat met Deep Dutch uw event een ongekend muzikaal succes zal worden!

Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - Deep House – (Tech) House

Lounge DJ Wageningen boeken