DJ met live muzikant

U zoekt een DJ met live Muzikant?

Voor bedrijfsborrel, personeelsborrel, lounge party, club night of ander event? En is naast muziek en stijl ook ervaring en representativiteit belangrijk? En u wilt net even iets anders? Dan bent u bij Deep Dutch aan het juist adres!

De DJ speelt al vele jaren samen met dezelfde Saxofonist en Pianist en zijn in verschillende samenstellingen te boeken. Op vele feesten en events treden zij samen op. Daardoor voelen zij elkaar feilloos aan tijdens een optreden. En dit is te horen! Kenmerkend voor hun speelstijl is het improvisatievermogen. Dus niet zomaar vooraf ingestudeerde plaatjes meespelen. Maar ter plekke daadwerkelijk muziek maken! Hiermee zorgt u gegarandeerd voor een muzikale verrassing voor al uw gasten! Het eigen geluid van Deep Dutch kan worden omschreven als modern, energiek en melodisch. En het is breed toegankelijk. Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen. Of ritmische Tech en House melodieën om toch nog een dansje op te wagen? Kortom alles is mogelijk met DJ met live muzikant!

DJ met live muzikant

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - Deep House – Tech House

Kwaliteit staat voorop

Bij ieder event houdt Deep Dutch rekening met de wensen en verwachtingen van de organisatie. Direct en vroegtijdig rechtstreeks persoonlijk contact, dat is daarbij belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Hierdoor wordt er met u zelf meegedacht in de voorbereidingen van het event. En krijgen de DJ met live muzikant een goed beeld over uw verwachtingen. Op deze wijze zorgen zij ervoor dat alles tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! En eventueel nemen zij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee. Kijk ook hier voor onze andere referenties!

Dus één ding weet u zeker. Met de ervaring en eigen stijl van Deep Dutch, weet u zeker dat de DJ met live muzikant er een groot muzikaal succes van maken! En dat er nog lang over het event wordt nagepraat! Dus neem hier direct rechtstreeks contact met Deep Dutch!