DJ met saxofonist voor bedrijfsborrel

DJ met Saxofonist voor bedrijfsborrel boeken met stijl?

DJ met Saxofonist voor bedrijfsborrel boeken? En is naast muziek en stijl ook ervaring en representativiteit belangrijk? En u wilt net even iets anders? Dan bent u bij Deep Dutch aan het juist adres!

De DJ met Saxofonist voor bedrijfsborrel spelen al vele jaren samen. Dus beide  beschikken over uitgebreide podiumervaring. Op vele feesten en events treden zij samen op. Daardoor voelen zij elkaar feilloos aan tijdens het optreden. En dit is te horen! Kenmerkend voor hun speelstijl is het improvisatievermogen. Dus niet zomaar vooraf ingestudeerde plaatjes meespelen. Maar ter plekke daadwerkelijk muziek maken! Hiermee zorgt u gegarandeerd voor een muzikale verrassing voor al uw gasten! Het eigen geluid van Deep Dutch tijdens een bedrijfsborrel kan worden omschreven als modern, energiek en melodisch. Het is breed toegankelijk. Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen. Of ritmische house melodieën om nog een dansje op te wagen? Alles is mogelijk!

DJ met Saxofonist voor bedrijfsborrel

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - Deep House – House

Kwaliteit staat voorop

Direct en vroegtijdig rechtstreeks persoonlijk contact, dat is belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Hierdoor wordt er met u zelf meegedacht in de voorbereidingen van de bedrijfsborrel. En krijgen de DJ en Saxofonist een goed beeld over uw verwachtingen. Op deze wijze zorgen zij ervoor dat alles tijdens de bedrijfsborrel tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! En eventueel nemen zij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee. Kijk ook hier voor onze zakelijke referenties!

Dus één ding weet u zeker. Met de ervaring en eigen stijl van Deep Dutch, weet u zeker dat de DJ met Saxofonist voor bedrijfsborrel er een muzikaal succes van zullen maken! En dat er nog lang over de borrel wordt nagepraat! Dus neem hier direct rechtstreeks contact met Deep Dutch op!