Lounge DJ met saxofonist boeken

Lounge DJ met saxofonist boeken met stijl en ervaring?

Lounge DJ met Saxofonist boeken? Maar u wilt niet zomaar een een standaard DJ? Kortom, u bent op zoek naar net iets anders. Maak dan kennis met de ervaren en representatieve lounge DJ en Saxofonist van Deep Dutch!

Deep Dutch is stijlvol concept dat bestaat uit een zeer ervaren DJ met jarenlange podiumervaring, onder meer bij bedrijfsborrels, bruiloften en clubs. De DJ werkt al vele jaren samen met dezelfde Saxofonist waardoor zij elkaar feilloos aanvoelen tijdens het optreden. Niet zomaar plaatjes draaien en vooraf ingestudeerde nummers spelen, maar ter plekke daadwerkelijk lounge muziek maken. Hiermee zorgt u vast en zeker voor een muzikale verrassing voor al uw gasten. De lounge DJ en Saxofonist delen samen de passie voor lounge muziek. Dit vertaalt zich in een uniek muzikaal optreden, wat jong en oud zal aanspreken. Als geen ander weten de lounge DJ en Saxofonist de sfeer aan te voelen en in te spelen op de sfeer onder uw gasten. Moderne, energieke en creatieve lounge muziek om lekker bij te borrelen of te dineren. Of wellicht wat meer vrolijke beats om toch nog een dansje te wagen? Alles is mogelijk! En één ding weet u zeker. Met deze ervaren en representatieve muzikanten weet u zeker dat uw event een ongekend muzikaal succes zal worden! Klik hier voor onze zakelijke referenties.

Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - (Deep/Groovy/Tech) House

Lounge DJ met saxofonist boeken
Kwaliteit staat voorop!

U hebt vanaf het eerste moment rechtstreeks contact met de DJ over uw event. Geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Op deze wijze wordt er met u meegedacht in de voorbereidingen van het event. De dj en saxofonist krijgen zo een goed beeld over uw verwachtingen om ervoor te zorgen dat alles tijdens het event tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! Eventueel nemen zij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie meenemen voor een event tot 150/200 man. Wilt u de lounge DJ met saxofonist boeken? Neem dan hier rechtstreeks contact met Deep Dutch op!