Blog

DJ met Saxofonist voor Strandfeest

DJ met Saxofonist voor strandfeest boeken?

DJ met Saxofonist voor strandfeest boeken? Melodische Lounge, House en Techno in bijvoorbeeld Ibiza stijl? En is naast muziekstijl ook ervaring, uitstraling en persoonlijk contact belangrijk? En u wilt net even iets anders? Dan bent u bij Deep Dutch aan het juist adres! De DJ en Saxofonist spelen al vele jaren samen en beschikken over uitgebreide podiumervaring. Op vele feesten en events treden zij samen op. Omdat zij al lange tijd samen spelen, voelen zij elkaar feilloos aan tijdens het optreden. En dit is te horen! Kenmerkend voor hun speelstijl is het improvisatievermogen tijdens hun set. Ook bestaat de mogelijkheid om het live optreden uit te breiden met een pianist of percussionist! Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen, of ritmische house melodieën om nog een dansje op te wagen? Alles is mogelijk met DJ en Saxofonist voor strandfeest boeken!

DJ met Saxofonist voor strandfeest

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Saxofonist, Piano en Percussie live
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - Deep House – (Tech) House

Goede referenties!

Direct rechtstreeks persoonlijk contact, dat is belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Op deze wijze wordt er met u zelf meegedacht in de voorbereidingen van het strandfeest en krijgen de DJ en Saxofonist voor strandfeest een goed beeld over uw verwachtingen om ervoor te zorgen dat alles tijdens het event tot in de kleine puntjes muzikaal is geregeld! Kijk ook hier voor onze referenties!

Dus één ding weet u zeker. Deep Dutch maakt er een muzikaal succes van! Met DJ met Saxofonist voor strandfeest boeken wordt er nog lang over de feest nagepraat! Dus neem hier direct rechtstreeks contact op!