Blog

DJ met Muzikant Kastanjelaan13 Velp

DJ met Muzikant Kastanjelaan13 Velp boeken?

DJ met Muzikant Kastanjelaan13 Velp boeken? Voor bedrijfsborrel, personeelsborrel, lounge, feest of ander event? En is naast muziek en stijl ook ervaring en representativiteit belangrijk? En u wilt net even iets anders? Dan bent u bij Deep Dutch uit Arnhem aan het juist adres!

De DJ speelt al vele jaren samen met de muzikanten op uiteenlopende borrels en feesten in wisselende samenstellingen. Daardoor voelen zij elkaar feilloos aan tijdens een optreden. En dit is te horen! Kenmerkend voor hun speelstijl is het improvisatievermogen. Dus niet zomaar vooraf ingestudeerde plaatjes meespelen. Maar ter plekke daadwerkelijk muziek maken! Hiermee zorgt u gegarandeerd voor een muzikale verrassing voor al uw gasten! Het eigen geluid van Deep Dutch kan worden omschreven als modern, energiek en melodisch. En het is breed toegankelijk. Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen. Of ritmische Tech of House melodieën om toch nog een dansje op te wagen? Kortom alles is mogelijk met DJ met Muzikant Kastanjelaan13 Velp boeken! Kijk ook hier voor onze referenties!

DJ met Muzikant Kastanjelaan13 Velp

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza)Lounge - Deep/Tech/Funky/Groove House

Kwaliteit staat voorop

Bij DJ en Muzikant Kastanjelaan13 Velp boeken voor ieder soort borrel of feest, wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met de wensen en verwachtingen van de organisatie. Direct en vroegtijdig rechtstreeks persoonlijk contact, dat is voor iedereen belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Hierdoor wordt er met u zelf meegedacht in de voorbereidingen van het event. En tevens krijgen de DJ en Muzikant een goed beeld over alle verwachtingen. Op deze wijze zorgen zij ervoor dat alles optimaal muzikaal is geregeld! En op verzoek nemen zij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee. Dus één ding weet u zeker. Met het boeken van Deep Dutch, weet u zeker dat de DJ en Muzikant er een muzikaal succes van maken! En dat er nog lang over het event wordt nagepraat! Dus neem hier direct rechtstreeks contact op voor DJ met Muzikant Kastanjelaan13 Velp boeken!