Blog

DJ en live Muzikant

Op zoek naar een DJ en live Muzikant?

Voor bijvoorbeeld een bedrijfsborrel, personeelsborrel, bedrijfsopening, strandfeest, lounge party, strandfeest of ander event? En is naast muzikaliteit ook stijl, representativiteit en ervaring belangrijk? Maak dan kennis met de DJ en live Muzikant van Deep Dutch! Zij treden samen als duo op, maar ook eventueel samen met een Pianist. Een unieke en originele combi! 

De DJ met live Muzikant treden samen al vele jaren samen op tijdens allerlei gelegenheden. Zo hebben zij vaak opgetreden tijdens uiteenlopende zakelijke events en particuliere feesten. Ook treden zij op in clubs en tijdens festivals. Dankzij deze jarenlange samenwerking voelen zij elkaar feilloos aan tijdens het optreden. Hierdoor weten zij telkens weer een attractieve set neer te zetten, dat gekenmerkt wordt door een hoge mate van improvisatie. Hiermee zorgt u gegarandeerd voor een muzikale verrassing voor al uw gasten! Het eigen geluid van Deep Dutch kan worden omschreven als modern, energiek en melodisch. En het is breed toegankelijk. Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen. Of ritmische Tech en House melodieën om toch nog een dansje op te wagen? Kortom alles is mogelijk met de DJ met live Muzikant! Kijk ook hier voor onze andere referenties! 

DJ en live Muzikant

 
Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Drie vrienden één muzikale passie
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza) Lounge - Deep House – Tech House

Kwaliteit staat voorop

Bij ieder (zakelijk) event houdt de DJ en live Muzikant uiteraard rekening met de wensen en verwachtingen van de organisatie. Direct en vroegtijdig rechtstreeks persoonlijk contact, dat is daarbij belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Hierdoor wordt er met u zelf meegedacht in de voorbereidingen van het event. En tevens krijgen de DJ en live Muzikant een goed beeld over alle verwachtingen. Op deze wijze zorgen zij ervoor dat alles optimaal muzikaal is geregeld! En eventueel nemen zij zelf een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige en professionele geluid- en lichtinstallatie mee. Met het boeken van Deep Dutch, weet u zeker dat de DJ en live Muzikant er een muzikaal succes van maken! En dat er nog lang over het event wordt nagepraat! Dus neem hier direct rechtstreeks contact op met Deep Dutch!