Bedrijfsborrel

DJ Bedrijfsborrel boeken

DJ Bedrijfsborrel boeken?

Wilt u een DJ bedrijfsborrel boeken? En is originaliteit, uitstraling en ervaring belangrijk? Maak dan kennis met Deep Dutch! Hij treedt als DJ al vele jaren samen op tijdens allerlei feesten. Zoals Ibiza lounge party's, borrels en tijdens festivals. Tevens produceert hij zijn eigen muziek en brengt dit uit. Met een eigen stijl weet hij iedere keer weer iedereen te verrassen. Het eigen geluid van Deep Dutch is modern, energiek en melodisch. En breed toegankelijk! Eigentijdse vrolijke lounge muziek als achtergrond muziek om lekker bij te borrelen. Of ritmische Deep en Tech House melodieën om toch nog een dansje op te wagen? Kortom alles is mogelijk! Ook treedt hij vaak samen op als DJ met muzikant. Zoals bijvoorbeeld DJ met Sax, DJ met Piano of DJ met Percussie. Maar ook vaak als trio. De DJ met Sax en Piano vormen een uniek concept en maakt ieder feest compleet!

DJ en Saxofonist Doetinchem boeken

 

Representatieve en stijlvolle uitstraling
Opbouw presentatie altijd ruim op tijd
Standaard vroegtijdig intakegesprek
Saxofonist, Percussionist & Pianist
Rechtstreeks persoonlijk contact
Goede referenties beschikbaar
Eigen licht- & geluidpresentatie
Ruim 15 jaar podium ervaring
(Ibiza)Lounge - House - Techno

Goede referenties

De DJ wordt geboekt voor uiteenlopende evenementen voor allerlei klanten. Zoals een bedrijfsborrel, personeelsborrel, Ibiza lounge, Tuinfeest, bedrijfsopening, jubileum, kwartaalborrel, enzovoorts. Kijk ook hier voor onze referenties!

Deep Dutch houdt rekening met de wensen en verwachtingen van de organisatie. Direct en vroegtijdig rechtstreeks persoonlijk contact is belangrijk! Dus geen tussenschakels in de vorm van boekingskantoren of salesmanagers. Hierdoor wordt met u meegedacht in de voorbereidingen. Alles wordt zo optimaal muzikaal geregeld! En op verzoek nemen zij een stijlvolle DJ-booth en een hoogwaardige geluid- en lichtinstallatie mee. Kortom, één ding weet u zeker. Met het boeken van Deep Dutch, wordt het een muzikaal succes. Dus neem hier direct rechtstreeks contact op!